Беремо дванадцять місяців року і добре
очищуємо їх від заздрості, ненависті, смутку жадності, впертості, егоїзму,
байдужості.
Кожен місяць розрізаємо на три рівні частинки,
при цьому уважно дотримуємося пропорції, щоб кожен день був заповнений роботою
не більше ніж на третину, а решта – дві третини – були заповнені радістю,
гумором і веселістю. Додаємо три повні (з вершком) ложки оптимізму, велику
жменю віри, ложечку терпіння, декілька зерен терпимості і, нарешті, щіпочку
ввічливості і порядності.
Всю суміш, що вийшла, заливаємо зверху ЛЮБОВЮ!
Тепер, коли страва готова, прикрашаємо її пелюстками квітів, доброти і уваги.
Можна подавати щодня з гарніром з теплих слів
і сердечних усмішок, що зігрівають серце і душу.
Смачного!
Вдалих Вам Різдвяних свят!