Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Як часто користуєтесь мережею Internet?
Всего ответов: 192
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:43
Місячник Євроінтеграції

  На протязі вересня у навчально-виховному комплексі проходив місячник Євроінтеграції. Під час навчального процесу в гімназії відбулася виставка літератури присвячена інтеграції України в Європейський простір. Класоводи і класні керівники провели виховні години та тематичні класні години за наступними темами: "Крок до ЄС, "Україна – держава Європейська, "Свята та звичаї європейців, "Події в Європі.

  Радіогазета "Європа – наш спільний дім надала учням основну інформацію про історію створення Європейського Союзу.

  19 вересня члени шкільного євроклубу "Step by Stepпрослухали лекцію на тему: "Що таке ЄС?

  Цікавими були також конкурси: конкурс малюнків "Ми і Європа” та конкурс плакатів "Мандруємо Європою”, адже взяти участь у цих конкурсах могли не лише члени євроклубу, а й усі бажаючі учні, які навчаються в нашому комплексі. Найактивнішими були учениці 6-А класу гімназії, а саме: Дарія Байталюк, Дарія Коротинська, Любов Токарчук та Юлія Погинайко. Не менш активним був і 5-Б клас гімназії, представники від цього класу – Христина Кернична, Маряна Куніцька, Тетяна Матвієва та Анна Татаріна. Серед учнів 7-А класу гімназії свою роботу презентувала Діана Полякевич,.

  Переможцем конкурсу стала учениця 5-Б класу гімназії Христина Кернична, за що й одержала грамоту від євоклубу комплексу.

  Не менш цікавою подією місяця став вечір відпочинку для старшокласників на тему: "Мандруємо Європою. Підготували вечір учні 5-Б класу гімназії. Діти вміло продемонстрували свої знання не лише з англійської мови, а й з німецької та французької. Вони цікаво розповідали про країни, які входять до ЄС, про їх звичаї та традиції, зробивши уявну подорож найкращими куточками світу. Не обійшлося без пісень, які звучали різними іноземними мовами. Учениця 5-Б класу гімназії Уляна Мельник продекламувала молитву англійською мовою, а учениці цього ж класу Катерина Максимчук, Каріна Сікора, Аліна Бугерко та Іванна Білоконна зачарували аудиторією своїм співом. Гімназисти ще раз довели, що вони талановиті та креативні діти.

  Після урочистої частини вечора в комплексі ще довго звучала музика. Було весело, гамірно та цікаво.




Категорія: Виховна робота | Переглядів: 1278 | Додав: viktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту