Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Як часто користуєтесь мережею Internet?
Всего ответов: 192
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

01:49
Крокуємо до зірок

       Весна прийшла в Дунаєвецький НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.., гімназія» з дуже приємними новинами. Всім відомо, що наші гімназисти мають гарні успіхи в навчанні. Вони є дисциплінованими, трудолюбивими, вихованими і разом з тим надзвичайно творчими. Доказом цього є перемога наших учнів Мороз Русланки та Пархоменка Назара на Всеукраїнському конкурсі «Радея-денс», який проходив у місті Кам’янець-Подільському. Наші юні танцівники гідно вибороли другу премію.

       А нещодавно, наші гімназисти впевнено зробили свій перший крок – крок до зірок. 5 квітня 2013 року в місті Києві проходив І тур конкурсу юних талантів «Крок до зірок» у вокальному жанрі, автором та головним натхненником якого є Михайло Михайлович Поплавський. Наша юна зірочка Русланка Мороз - учениця 4-А класу, взяла участь у вокальному жанрі цього конкурсу. У супроводі своїх друзів Закроєва Діми та Пархоменка Назара, учнів 1-го гімназійного класу, вона виконала пісню «Українські чобітки», чим приємно вразила журі у складі: Михайла Поплавського, Алли Попової, народної артистки України Наталії Бучинської. Журі відзначило Русланку за гарну артистичну, вокальну і хореографічну підготовку. Набравши найбільшу кількість балів Руся пройшла в ІІ тур конкурсу.


      Але це ще не  все. Наступного дня, 6 квітня відбувся конкурс «Крок до зірок» у хореографічному жанрі,  в якому взяв участь танцювальний колектив «Вікторія» у складі учнів нашого комплексу, представивши до перегляду хореографічну композицію «Королі». Діти приємно здивували членів журі своєю гарною хореографічною підготовкою, постановкою номеру та  вдало підібраними костюмами, за що ми дуже вдячні керівнику Гринчак Маргариті та батькам учасників. Танцювальний колектив вдало подолав І тур конкурсу, набравши достатню кількість балів для участі у ІІ турі. Зараз на наших юних артистів чекає клопітка праця з підготовки до ІІ туру. Так що вдалих виступів «зірочки Дунаєвеччини» і впевнених кроків до зірок.



Мороз Зоя  

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 583 | Додав: Dina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту