Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 228
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:53
Зустріч із Валентиною Байталюк

Вже стало доброю традицією в бібліотеці комплексу проводити зустрічі учнів та вчителів з поетами та письменниками Дунаєвеччини, людьми які творять історію рідного краю.

Напередодні святкування 90 – річчя Дунаєвецького району та 610 річниці м. Дунаївці, відбулася чергова зустріч з Валентиною Богданівною Байталюк – поетесою, головою Дунаєвецького районного літературно – мистецького об`єднання «Сонях» ім.. В. С. Бабляка і районного осередку «Просвіта», автором двох поетичних збірок, редактором районної газети «Дунаєвецький вісник».

На свято завітали – директор комплексу Чекман Ю. П., заступник директора з виховної роботи Маринчак С. В., учні нашого комплексу, поети – початківці : Ірина Мельник, Яна Угрінович, Дмитро Пегейчук, Вікторія Молдовану та всі шанувальники рідного слова.

Активну участь у підготовці свята взяли учні 6 – Б класу гімназії: Сотник Анастасія, Тимофієв Андрій, Скорик Ольга, Фурман Богдан.

Шанувальники поетичного слова були приємно вражені розповіддю Валентини Богданівни. Її поезія – роздуми над змістом життя та власне місце в ньому, філософські думки про призначення людини на землі та вічність усього. Широкий багатогранний світ мрій, почуттів, фантазій та реальності.

Гімназисти комплексу, поети – початківці презентували свої вірші, а юні таланти гімназії: Богдана Ясінська, Юлія Піщаль та танцювальний колектив «Вікторія» прикрасили зустріч з поетесою своїм виконанням пісень та танців.

На кінець зустрічі Валентина Богданівна подарувала бібліотеці авторську збірку поезії «На околиці літа», збірку прозових творів та альманах «Медобори», в який ввійшли її твори.

У відповідь всі присутні подякували за теплу і зворушливу зустріч, бажали поетесі творчої наснаги і нових відкриттів в ім`я земної доброти.


$IMAGE3$

$IMAGE3$


Переглядів: 939 | Додав: Dina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту