Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Як часто користуєтесь мережею Internet?
Всего ответов: 192
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15:55
Засідання парламенту

23.01.2015 року відбулося засідання учнівського парламенту «Гімназійна родина». На порядок денний винесено питання про підсумки проведених виховних заходів у І семестрі 2014-2015 н.р., а також питання «Проходження місячника громадянського виховання «Я – патріот і господар Землі», в рамках якого передбачено:

* проведення радіогазет «День Соборності України» 22 січня  та «Їх слава буде пломеніти» 29 січня до Дня пам'яті героїв Крут;

  * організація та забезпечення проведення виставки декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Мене навчили руки батька й неньки»;

* організація та проведення шкільного фестивалю художньої самодіяльності школярів початкових класів «Сузір’я талантів»;

* організація та проведення шкільного тур-огляду художньої самодіяльності «Таланти твої, гімназіє» учнів класів гімназії.

   Із повідомленням виступила Тетяна Магера, учениця 7-Б класу гімназії. Гімназистка, як юна талановита художниця, була удостоєна честі побувати у Польщі. Поїздку організовано музеєм до міста-побратима Дунаєвець – Турика. Лідери самоврядування з інтересом та із задоволенням провели жваве обговорення побаченого та почутого. Приємно зазначити, що Тетяна, взявши участь у мистецькому конкурсі, здобула І місце! Вона є гордістю нашого комплексу.

   Надзвичайно важливе та актуальне питання, яке також було розглянуто – це презентація збірки «У війні за Україну», у яку увійшли спогади воїнів-патріотів про жахливі події на Сході країни (солдати батальйонів «Азов», «Айдар», «Донбас», «Січ», «Луганськ -1», територіальної оборони, Національної Гвардії). Це перша збірка історій про тих, хто ніколи не стане рабом, про тих, хто відроджує войовничий ген нації, який видирали, присипляли, мутували століттями. Вони віддали життя за найдорожче, що в них було, -  Україну.

Учням-волонтерам комплексу  наші захисники передали дуже важливий для них та дорогий подарунок – прапор України із найгарячішої та небезпечної зони АТО, на якому вони своїми підписами  та патріотичними гаслами запевнили нас у своїй перемозі. З надією у майбутнє ми підтримуємо наших воїнів.

 Слава Україні! Героям слава!

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 589 | Додав: viktor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту