Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Як часто користуєтесь мережею Internet?
Всего ответов: 192
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

17:19
Святкова хода до дня 90-річчя Дунаєвецького району

14.09.2013 року Дунаєвецький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія» приєднався до загального святкування 90-річчя Дунаєвецького району, яке пройшло в м.Дунаївці. 

     Святковою ходою «Гімназійна родина» пройшла по вулиці Шевченка.  Емблема гімназії передувала початку колони, яку представили велосипедисти комплексу із прапорами нашої держави.

       За ними крокували гості з Чехії, вчителі та учні гімназії Машара Брендіс над Лабем Стара Болеслава та учні-гімназисти із прапорцями двох дружніх країн, що символізують єдність народів.

     Наступними в колоні крокували педагогічні працівники гімназії, призери та Лауреати Всеукраїнського конкурсу «Учитель року», конкурсів педагогічної майстерності, досвідчені вчителі на чолі з директором Чекманом Юрієм Петровичем.

    Гімназія по-справжньому пишається та радіє з того, що в закладі навчаються обдаровані і талановиті діти.  Серед 687 учнів – 4 стипендіати районної ради, 7 учнів занесено до обласного банку даних «Обдарованість», 4 учні на Дошку Пошани управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької райдержадміністрації, 12 учнів -  учасники ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, 4 з яких зайняли призові місця.

      Учні закладу  – призери І та ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, призери обласної інтернет-олімпіади з математики та районного етапу заочної олімпіади зі світової літератури.

    Продовжували ходу учасники різних Міжнародних та Всеукраїнських інтелектуальних конкурсів та змагань,  переможці та призери різних конкурсів та фестивалів художньо-естетичного напряму. Серед них -  гордість  гімназії – хор «Гармонія» - лауреат, переможець обласного фестивалю хорового мистецтва «Співає юність України».

       Учні комплексу із кульками синього та жовтого кольору створили «прапор» нашої країни – України. 

     До уваги всіх жителів міста Дунаєвець та Дунаєвецького району комплекс представив виступ юної учасниці, переможниці багатьох Всеукраїнських та Міжнародних пісенних конкурсів, учасниці конкурсу «Крок до зірок» 2013 року та  хореографічного аматорського  колективу «Вікторія», який є володарем Гран-Прі Шістнадцятого Всеукраїнського конкурсу-фестивалю для дітей та молоді «Зоряні мости».

       Колону завершили наймолодші, веселі, завзяті, творчі школярі-«добрики» - гідна зміна гімназистам. В оригінальних костюмах юних науковців із квітами та глобусами вони також з неабияким хвилюванням та запалом вигукували разом із гімназистами : «Гімназія наш спільний отчий дім – приєднуйтесь до нашої родини!»





Переглядів: 867 | Додав: Dina | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту