Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 228
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:34
семінар-практикум
ВИХОВУЄМО ОСОБИСТІСТЬ

 Одна з найважливіших проблем сьогодення – формування та розвиток повноцінної особистості з почуттям власної гідності, позитивним ставленням до себе та свого оточення, відповідальністю між реальним та ідеальним «Я», здатної до самоповаги та поваги до свого оточення, особистості як майбутнього нашої держави.

 «Основні завдання психологічної служби в системі освіти України» - під такою темою було проведено семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів, який проходив у Дунаєвецькому навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст., гімназія» під керівництвом методиста відділу освіти Дунаєвецької райдержадміністрації Тягура В.М.

У ході проведення семінару-практикуму досвідом роботи з питань планування та роботи з дітьми обмінювались досвідчені психологи району, зокрема, практичний психолог Рахнівської ЗОШ І-ІІІ ст.  Вужицька Т.С. Методист районного відділу освіти Тягур В.М. ознайомив учасників семінару-практикуму з новинками фахової літератури.

Тренінгове заняття «Стежиною толерантності та самопізнання», яке провела практичний психолог Дунаєвецького НВК Сутковецька Т.Д. з учнями 7-А класу гімназії показало, як наявність знань, умінь і навичок толерантного спілкування дає змогу людині досягти успіхів в особистому житті та соціальній діяльності, жити повноцінним, цікавим, насиченим життям.

Систематичне вивчення та розвиток особистості є чи не одним із найважливіших питань у роботі практичних психологів і соціальних педагогів. Тому проведення таких зустрічей-навчань  - це пізнання нового, констатація набутого досвіду, відкриття завіси у вивченні найскладнішого питання сьогодення – пізнання особистості школяра.


Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Виховна робота | Переглядів: 524 | Додав: TV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту