Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Як часто користуєтесь мережею Internet?
Всего ответов: 192
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:03
Рік дитячої творчості

З  21 по 31 жовтня 2013 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся заочний конкурс авторської пісні та співаної поезії. Авторська пісня – пісенний жанр, що виник в середині ХХ ст. в різних країнах. Його відмінними рисами є : поєднання в одній особі автора музики, тексту, і виконавця, гітарний супровід, пріоритет значимості тексту перед музикою, орієнтація на колективний спів непрофесіоналами. Співана поезія—«підрозділ» авторської пісні. Конкурс проводився серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, з метою ствердження в суспільстві високих духовних засад, гуманістичних цінностей, збереження та розвитку культурних мистецьких традицій, стимулювання сучасних форм народної творчості.

       У заході взяли участь 17 районів та три міста. Журі відзначило високу сценічну культуру, майстерність, творчу індивідуальність більшості учасників. Відео матеріали з виступами учасників конкурсу оцінювали : голова журі – Горбатюк В.І. – письменник, голова Хмельницької організації Національної спілки письменників України, директор Хмельницького обласного літературного музею. Члени журі : Найда Ю.М. – доцент кафедри теорії та методики музичного мистецтва, кандидат педагогічних наук Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії; Найда В.Ю. – викладач  кафедри теорії та методики  музичного мистецтва Хмельницької  гуманітарно-педагогічної академії.

        Дунаєвецький район представляли учні нашої гімназії – вокально-інструментальний гурт «Юність» у складі Петрової Ульяни, Атаманчук Юлії, Островського Богдана та Кучерявого Юрія і вихованець Дунаєвецького БТШ Афіцький Володимир. Дуже приємно, що обидва конкурсанти отримали дипломи ІІ ступеня.  А ще більш приємним і несподіваним виявилось те, що така комбінація місць принесла Дунаєвецькому району перше командне місце! На другому місці – Красилівський район, на ІІІ місці – м. Старокостянтинів.

          Хочу подякувати нашим юним артистам, їх батькам і педагогам гімназії за те, що спільно допомагаємо розвиватися творчим обдаруванням.

Мудрик О.І., вчитель музики

Переглядів: 420 | Додав: Dina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту