Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 228
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:32
Регіональний семінар практикум

У жовтні в Хмельницькому відбувся регіональний семінар практикум "Стратегічні напрями розвитку іншомовної освіти в сучасній загальноосвітній та вищій школі.

Семінар розпочався урочистим привітанням ректора Хмельницької гуманітарно- педагогічної академії Шоробури  Інни Михайлівни. Після вітального слова розпочалося пленарне засідання. Цікавою була доповідь завідувача лабораторії навчання іноземних мов Інституту педагогіки НАПН України (Редько В.Г.) на тему: Тенденції оновлення змісту шкільної іншомовної освіти, її стан, проблеми та перспективи. Доповідач відмітив, що сучасна освіта вимагає від педагога креативності та творчого підходу щодо викладання свого предмету.

В зв’язку з великою кількістю учасників проведення семінару було поділено на декілька науково-методичних проблем. Серед них: "Комунікативно-функціональні аспекти іноземної мови в загальноосвітній і вищій школі” та "Раннє навчання іноземної мови в зарубіжній і вітчизняній педагогічній теорії і практиці.”

Звіт досвіду моєї методичної проблеми стосувався саме другого питання семінару. Так як мені дуже подобається працювати з учнями початкової школи, я підготувала презентацію та доповідь на тему: "Використання прийомів "Story Vine” і "Readers Theatre” для розвитку комунікативної компетентності учнів молодших класів”. Учасникам семінару було цікаво ознайомитися із прийомом "Story Vine”, оскільки він найбільш поширений прийом у Канаді, але маловідомий в Україні. Я наголосила, що вищезгадані прийоми допомагають покращити усне мовлення учнів, вдосконалити виразність і швидкість читання, навички письма, розвинути логічне мислення та уяву молодших школярів.

Такі види роботи є дуже корисними, особливо для молодих вчителів, адже дають можливість більше дізнатися, навчитися, практично побачити.

Ігнатьєва С. В., вчитель комплексу

Категорія: Методична робота | Переглядів: 478 | Додав: Dina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту