Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Як часто користуєтесь мережею Internet?
Всего ответов: 192
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:24
Перший урок

«Є в Шевченка народження дата. Дати смерті в Шевченка нема»

     2 вересня 2013 року по всій Україні у навчально-виховних закладах пройшов перший урок під назвою «Вінок Кобзареві», приурочений святкуванню 200-річниці з дня народження Т.Шевченка. 

     В нашому комплексі у всіх класах був проведений шевченківський урок. 

     В старшій школі Саврацька Емілія Михайлівна дала показовий урок, який відзняли на відео. Тема уроку : Ім'я Шевченка стукає в серцях...  Розпочато урок добре всім відомою піснею «Думи мої…». До перегляду учням запропоновані слайди про життя та творчість Тараса Шевченка. Окрасою уроку стала інсценівка «Розмова Тараса із козаком» за участю Панасевича Ярослава та  Чекановського Назара. Звучала поезія… Маринчак Вадим вдало декламував «Реве та стогне …», а гість уроку Дутко Л.Т. (вчителька історії та правознавства) презентувала авторський вірш про Шевченка, наша юна поетеса Правак Юлія, яка є переможницею конкурсів Шевченківських читань, звернулась до учнів зі словом –настановою, в якій порадила, як навчитися розуміти і любити творчість Т.Шевченка. Завершено урок під ніжну мелодію пісні «Зоре моя вечірняя». Емілія Михайлівна підвела підсумок уроку рядками Л.Костенко :«Є в Шевченка народження дата. Дати смерті в Шевченка нема».

     В актовій залі учні 5-7 класів гімназії переглянули відеоурок, який транслювався  Першим національним каналом. Учні молодших класів  також приєдналися до відзначення річниці В молодших класах   проведено уроки, на які запросили творчих людей. Так, в 4-Б класі (класовод Леміжанська Оксана Іванівна) на уроці була присутня Цимбалюк Оксана Григорівна – майстер декоративно-прикладного мистецтва. Вона поділилася з дітками своїми поглядами і враженнями. За проведені хвилини спілкування школярі вдячні нашим гостям. 






Категорія: Виховна робота | Переглядів: 599 | Додав: Dina | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту