Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Як часто користуєтесь мережею Internet?
Всего ответов: 192
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:26
Оздоровлення дітей
      В період з 27 травня по 11 червня 2013 року в Дунаєвецькому навчально-виховному комплексі «ЗОШ І –ІІІ ст., гімназія» успішно пройшло оздоровлення в пришкільному таборі з денним перебуванням «Сонечко». 

     Загалом літній період оздоровлення пройшов для дітей змістовно і цікаво. Вони з бажанням й інтересом відвідували табір, де згідно режиму день розпочинався із ранкової зарядки, потім продовжувався проведенням виховних заходів.  В пришкільному таборі «Сонечко» організовано роботу наступним чином : учні середньої та старшої ланки сформовані в загони: туристсько-краєзнавчого напряму  - «Слідопити», літературно-філологічного напряму  -«Лінгвісти» та трудовий загін «Майстри», а учні молодшої ланки об’єднанні в загони з початкових класів.  Згідно плану роботи пришкільного табору з денним перебуванням «Сонечко», з вихованцями табору проводились різноманітні заходи, а саме : екскурсії до районного краєзнавчого музею, освіти Дунаєвеччини на Станції юних туристів та на Станцію юних натуралістів, відвідування районної бібліотеки, туристичні походи до лісу та до річки, екскурсійна поїздка до водоспаду та в краєзнавчий музей в с.Маліїівці, розучування пісень, перегляд кінофільмів в стінах комплексу, похід до тридекінотеатру, конкурси з майстерності виконання  на музичних інструментах, майстерності вокального виконання, малюнків на асфальті, виставка малюнків юних художників, фізкультурно-оздоровчі змагання, ігри та розваги. Вихованці табору, які є переможцями районного огляду-конкурсу художньої самодіяльності  взяли активну участь у святкуванні Дня захисту дітей.


    Самі яскраві номери були включені до концертної програми «Барви дитинства», а саме : пісня «Україно моя», у виконанні Шклярука Ігоря та Янковського Андрія – учнів 6-Б класу гімназії, танок танцювального колективу «Вікторія», бальний танок у виконанні Холод Каріни та Казьмірова Максима учнів 5-А класу гімназії, сольний танок «Білий птах» у виконанні Мороз Русланки учениці 4-А класу, а також наші ведучі Молдовану Вікторія та Островський Богдан забезпечили проведення свята. Танцювальний колектив «Любисток» мав честь взяти участь у святкуванні 1 червня  - Дня захисту дітей у місті Києві на фестивалі-конкурсі «Світ талантів – цвіт нації», де нагороджений найвищою нагородою  -  «ГРАН-ПРІ».


   28 травня 14 учнів 6-А класу гімназії здійснили туристсько-краєзнавчу поїздку в Карпати, під час якої відкрили для себе дивовижний світ карпатської краси і познайомились з історією Карпат, а також відвідали музей І.Франка та музей інструментів, отримавши масу приємних емоцій та незабутніх вражень.  


   Учні трудового загону «Майстри» працювали на пришкільних квітниках, хлопці ремонтували шкільні меблі, а дівчатка виготовляли різноманітні вироби декоративно-прикладного мистецтва. Під час оздоровчого періоду учні старших і середніх класів отримали одноразове безкоштовне харчування за рахунок спонсорських коштів.

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 470 | Додав: Dina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту