Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 228
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:47
Олімпійський урок

У Дунаєвецькому навчально-виховному комплексі «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» 09 вересня 2013 року пройшов Олімпійський урок. Це було справжнє свято спорту! До комплексу завітали шановані гості: голова Дунаєвецької райдержадміністрації Кучерявий Юрій Володимирович, заслужений тренер України Мудрик Костянтин Михайлович, почесний майстер спорту, тренер з важкої атлетики комунальної установи райдержадміністрації Дунаєвецької юнацької спортивної школи - Копичинський Володимир Васильович, заслужений тренер України з пауерліфтінгу, директор спортивного клубу «Епіцентр» міста Городок - Гавриленко Василь Олексійович, майстер спорту  з важкої атлетики,  триразовий володар кубку України Мельник Андрій Миколайович. Вітальним словом розпочав свято Кучерявий Ю.В., в якому відмітив, що керівництво Дунаєвецького району сприятиме залученню дітей до занять фізичної культури та спорту, а також буде докладати всіх зусиль для популяризації здорового способу життя. На останок побажав усім бути сильними, енергійними, міцними, красивими, здоровими та успішними.

     Директор комплексу Чекман Ю.П. у своїй промові зазначив, що він намагається створити якнайкращі умови для підтримки та розвитку різних видів спорту в гімназії, адже досягнення випускників є нашою гордістю. 

      Учні комплексу разом із гостями поринули в історію виникнення Олімпійських ігор, яка бере початок ще у Давній Греції. Учасники заходу мали можливість переглянути відеозаписи про те, як пройшло запалення вогню в місті Олімпія, як відбувалося переведення його до Лондону, як проходило святкування відкриття ігор, а також учні комплексу познайомились із олімпійцями-українцями, які на літніх Олімпійських іграх - 2012 здобули для України 6 золотих, 5 срібних і 9 бронзових медалей. 

     Наша гімназія по-справжньому пишається і радіє з того, що наша випускниця, Кіндзерська Ірина Миколаївна, стала відомою на весь світ, ставши учасницею літніх Олімпійських ігор – 2012. Учні комплексу з превеликим задоволенням та цікавістю вслухалися в кожне слово, в яких звучали її заслуги. Наш комплекс покладає великі надії та сподівання на гідну зміну нашої випускниці.

     На заході відбулася презентація наших спортсменів-наступників: Мудрик Вікторії – триразової чемпіонки України з боротьби самбо, Магери Влада – чемпіона України та неодноразового призера Всеукраїнських змагань із дзюдо та самбо, Войцеховського Артема – чемпіона України з боротьби дзюдо та з бойового самбо,  Підгурського Ігора – чемпіона України з боротьби дзюдо,   Бондар Марини – чемпіонки України з боротьби дзюдо, Семкова Станіслава– чемпіона України з боротьби дзюдо, Горбунова Олександра – призера Всеукраїнських змагань із дзюдо,  Панасевича Ярослава – призера Всеукраїнських змагань із дзюдо, Крижанівського Андрія – призера України з бойового самбо. Своїх вихованців привітав заслужений тренер України Мудрик К.М., який побажав їм удачі та нових перемог. Гості свята також приєднались до всіх вітань. Наші юні спортсмени – майбутнє нашої країни – України. Пройде час  - і  ми ще не раз почуємо їх імена.

      У другій частині програми заходу спортивні команди учнів комплексу взяли активну участь у «Веселих стартах», у змаганнях з тенісу та у змаганнях з міні-футболу. Гімназисти показали свої гарні вміння, спритність та витривалість. Ми впевнені – виросте гідна зміна чемпіонам!


Категорія: Виховна робота | Переглядів: 525 | Додав: Dina | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту