Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 228
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

14:38
Наші справи

ПОДАРУНОК ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ 

„Робіть добро рідним і близьким, даруйте радість усім, а особливо тим, хто чекає свята найбільше!” – з цими словами щороку приходить до наших домівок святий Миколай, відомий в історії благодійник, який, за легендами, виконував найпотаємніші, щирі та чисті людські бажання. Найбільше чекають на нього звісно ж, діти, і, як свідчить досвід, не даремно. Адже допомагають благодійнику творити добро небайдужі дорослі, які у ці грудневі дні мають можливість відчути себе справжніми чарівниками. Тому, на виконання акції президента України В.Ф.Януковича «З відкритим серцем до кожної дитини», за сприяння голови РДА Ю.В.Кучерявого, при підтримці керівників Дунаєвецької філії ВАТ «Хмельницькгаз» та підприємців, цьогоріч учні комплексу отримали смачний подарункок, який вручав кожному класу «шкільний Миколай», а  гімназисти (Лінник А., Буняк І.(2-Бг), Павлов М.(2-Вг), Грушевська Д., Боднар Ю.(3-Бг), Блазій А.(7-Аг) та Віннічук О.Г(вч. анг. мови) запросили у казку, яку старанно готували для молодших школярів.

Але це ще не все. Для учнів НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.., гімназія» проведення щорічних благодійних акцій перетворилось вже в  гарну та добру традицію. Цей рік також не став винятком. Благодійна акція, що проводилась на початку грудня, мала назву «Подаруй частинку серця». Напередодні святого Миколая учні, вчителі та батьки комплексу взяли участь у благодійному зборі іграшок, одягу, взуття, канцтоварів, книжок та солодощів, які потім були передані до Солобковецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, яку щороку навідують волонтери закладу.

Дитячий будинок, школа-інтернат... Усередині - це розкішне приміщення, яке облаштоване для проживання багатьох маленьких людей разом. В кімнатах - іграшки, підручники, зошити, одяг, на подвір'ї - гойдалки... От лише мами не поспішають сюди щовечора, щоб забрати своїх дітей додому, адже діти тут перебувають навіть не цілодобово - багаторічно. А батьків їм замінюють няні, вихователі, вчителі.

Це їх дім, і живуть вони в ньому з різного віку. Родичі та знайомі зрідка навідуються до них у гості. У кожному незнайомцеві, який приходить у цей заклад, вони хочуть бачити батьків. Рідко коли серце дорослої людини залишається байдужим до допитливих і благальних дитячих очей, з яких немовби випромінюється прохання: "Візьміть мене"...

Немає в світі малюка, котрий в очікуванні на довгождане грудневе свято не мріяв би про щось особливе. Тому цього року самоврядування комплексу підготувало святкову урочисту програму, під час якої кожна дитина в інтернаті отримала свій подарунок з рук самого Чудотворця. Хіба можливо описати ту трепетну радість, коли дитина розгортає гарно запакований подарунок? Чи заглядали Ви у ту мить в дитячі очі? Після активного спілкування діти дуже неохоче відпускали гімназистів і лише, заручившись обіцянкою обов’язково завітати до них ще раз, проводили їх щирими посмішками та вдячними очима. Матимемо надію, що якоїсь грудневої ночі благодійник Миколай все ж виконає найпотаємніше бажання кожної цієї дитини – обов’язково забере їх звідти і подарує щасливу родину.


 





 

 

Категорія: Виховна робота | Переглядів: 555 | Додав: TV | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту