Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 228
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

00:59
Міс Попелюшка
     Знайомтесь, це - дівчатка третіх класів Дунаєвецької НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. школа-гімназія»: Маріянна Бондар, Іванна Кицюк, Катаріна Когут, Каріна Лігоцька, Дарія Магера, Ангеліна Мельник, Дарія Надвірняк, Анастасія Терлецька і Діана Тиж. Сьогодні вони стали учасницями щорічного і традиційного конкурсу "Попелюшка”, а вже завтра, дай Боже, про них писатимуть у всіх засобах масової інформації, як про дунаївчанок, які затьмарили славу відомих і талановитих Ліни Костенко чи Лади Лузіної, Діани Дорожкіної чи Ані Лорак, Євгенії Гапчинської чи Наталії Королевської. Втім, така слава чекатиме їх завтра, а сьогодні вони стали учасниками оригінального дитячого шоу, організованого дирекцією школи і батьками, а також класоводом Аллою Кузьмінською. І, повірте, що виявлені ними таланти і здібності були високо оцінені не лише уболівальницькою аудиторією (а їх 21 березня в актовому залі гімназії було чимало), але й вимогливим і справедливим журі у складі директора навчального закладу Юрія Чекмана, педагога-організатора Олени Козярецької, вчителя фізичної культури Олега Базиліна та переможниці конкурсу "Попелюшка-2005” Лізи Отрубчак.
     А радісні емоції та вболівальницький азарт, як мовиться, "зашкалювали”. І було від чого! Адже збільшували інтригу кожна з шести частин конкурсу: "Розкажи про себе”, "Мій талант”, "Інтелектуальний”, "Весна-2013”, "Впізнай казку” та "На бал до Попелюшки”. Саме під час кожної з них дівчатка виявляли неабиякі творчі, інтелектуальні, мистецькі грані своїх талантів. Крім того, кожен з цих конкурсів дуже колоритно доповнювали юні ведучі шоу Настя Лінник та Максим Григор’єв, а також показові виступи "зірочок” не лише шкільної сцени: танцювального дуету Руслани Мороз та Назара Пархоменка, саксофоніста Назара Чекановського та групи троїстих музик з 2-а класу. Не менш талановито виступили і юні супутники "попелюшок” – їхні однолітки "принци-джентльмени”, в обов’язки яких входило не лише морально підтримувати супутниць і "за етикетом” гармонійно доповнювати "принцес-однокласниць”, але й кружляти з ними у вальсі та заробляти додаткові бали у конкурсі "Впізнай Попелюшку”. Власне, і вони також створювали особливу атмосферу свята для вболівальників.
     І, повірте, коли наприкінці конкурсу компетентне журі оголосило підсумки, всі присутні оплесками схвально вітали всіх учасниць дитячого конкурсу, адже кожна з них завдяки своїм талантам і вмінням була того дня єдиною і неповторною "Принцесою балу”. А тому всі – як діти, так і дорослі - заслуговують на добрі слова вдячності і шани за такий вияв особистої безмежної креативності.
 
 
 
Володимир ОЛІФЕР
Категорія: Виховна робота | Переглядів: 571 | Додав: Dina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту