Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 228
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

01:30
Фестиваль танцю
     Весняні канікули для вихованців комплексу та Дунаєвецької Школи мистецтв видалися надзвичайно цікавими завдяки поїздці до історичного міста. З 28 по 30 березня 2013 року у місті Кам’янці-Подільському проходив ІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс народного та сучасного танцю «Радея-Dance», на який з’їхались танцювальні колективи з 10 областей України. Танцювальний колектив «Любисток» у складі гімназистів нашого комплексу : Правак Юлії – учениці 4-Б (г) класу , Оторубчак Елли – учениці 5-А (г) класу, Янюк Наталки - учениці 5-Б (г) класу, Вершигори Анастасії - учениці 4-А (г) класу, Данілової Ірини - учениці 4-А (г) класу, Веселовської Марійки - учениці 5- Б (г) класу і Магери Даринки та Анастасії – учениць 3-В (г) класу та танцювальний дует «Альянс» у складі Мороз Русланки – учениці 4-А класу та Пархоменка Назара – учня 1-А (г) класу мали честь представляти місто Дунаївці Хмельницької області. 14 вихованців нашої гімназії та Школи мистецтв по класу хореографії (колектив «Любисток») мали змогу продемонструвати свою майстерність у двох вікових категоріях: середній та старшій. До репертуару виконання входили дві танцювальні композиції - гуцульський танок та українська полька. На мою думку, до перегляду суддям були запропоновані досить цікаві та оригінальні твори, які мали досить гарну професійну підготовку, і які, як на мене, подарували всім масу приємних емоцій.

     Другого дня для всіх учасників фестивалю кращими хореографами України було проведено майстер-клас, який запам’ятався нам своєю професійністю. Танцювальний дует «Альянс» нагороджено дипломом ІІ ступеня «за високий рівень професіоналізму та якісну підготовку до фестивалю-конкурсу», а ансамбль танцю «Любисток» нагороджено дипломом «за вірність національним традиціям». Всім учасникам заходу на згадку про конкурс було вручено символічні медалі, а керівники Маргарита Гринчак та Гурська Світлана Леонідівна отримали ПОДЯКУ «за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток хореографічного мистецтва, естетичне виховання молоді та високий рівень підготовки колективів до участі у ІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва «Радея-Dance»».

     Враження від фестивалю незабутні. Ми чудово провели час. Познайомились з досвідом інших танцювальних колективів, а також класно розважались. Ми відвідали каток міста Кам’янця-Подільського, на якому досхочу накаталися на ковзанах. Шкода, звичайно, що колектив «Любисток» не здобув перемоги, але це стало ще одним поштовхом до того, щоб наступного року обов’язково показати найкращий результат, як це було на І Всеукраїнському фестивалі-конкурсі народного та сучасного танцю «Радея-Dance» в минулому році, на якому ми здобули ІІІ місце. Вітаємо призерів конкурсу наших молодших гімназистів з гарним результатом!

 
Оторубчак Елла, учениця 5-А (г) класу
Категорія: Виховна робота | Переглядів: 1498 | Додав: Dina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту