Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 228
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12:28
День збройних сил України

День Збройних Сил України –

Це мужності й геройства свято.

І ми вклоняємося тим,

Хто літ тому назад багато,

І тим, хто нині з автоматом

Наш спокій береже і захищає,

Мене і маму, і сестричку, й брата,

Й велику нашу всю родину – рідну Україну!

   6 грудня 2013 року у комплексі відбулося грандіозне святкування Дня Збройних Сил України. Згідно з планом виховної роботи комплексу, проведено ряд заходів, приурочених даній події : педагогом-організатором проведено радіолінійку та святковий концерт «У сімейному колі», вчителями фізичного виховання проведено фізкультурно-спортивне свято , бібліотекарями організовано тематичну полицю, класоводами та класними керівниками проведено інформаційні години «Світ сьогодні», а також конкурси творів та малюнків.

У цей  день усі вітання адресовані чоловічій половині людства. Напевно, цим жіноцтво хоче зайвий раз підкреслити у чоловіках такі риси, як мужність, сміливість, щиросердя, шляхетність, адже у пам’яті сьогоднішніх та майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність і героїзм. У нашому комплексі також намагались не обійти увагою парубків та чоловіків, вітаючи їх та даруючи пам’ятні сувеніри і свої чарівні посмішки.

  Захоплюючим та незабутнім стало фізкультурно-спортивне свято, приурочене Дню Збройних Сил України, участь у якому взяли три команди : учні сьомих та шостих класів гімназії (команди «Тертих пляцків» та «Покемони»),  а  також команда учителів - «Пінгвіни». Відкрили свято учениці-випускниці сьомих класів гімназії Бугерко Аліна та Сікора Каріна, виконавши тематичну пісню «Сто дней до приказа». У перерві між спортивними змаганнями танцювальний колектив «Любисток» порадував таночками «Сіртакі» і «Полька», а юна танцівниця Мальчік Злата продемонструвала свою майстерність виконанням танцю у стилі «хіп-хоп». У ряді конкурсних спортивних змагань учасники показали свою спритність, витривалість, силу  та винахідливість. Дуже приємно зазначити, що учителі-чоловіки (команда «Пінгвіни»), одержали перемогу у змаганнях, виборовши І місце. Грамотою за ІІ місце нагороджено команду «Тертих пляцків», а за ІІІ місце – команду «Покемони». Вболівальники активно підтримували та вітали команди, вигукуючи свої кричалки  підтримки та прихильності.

   Аби привітати своїх учителів-чоловіків та усіх працівників сфери освіти зі святом, вихованці комплексу подарували концерт, у якому взяли участь талановиті та обдаровані гімназисти. Від вдячних та люблячих учнів, для сильної половини людства, лунали привітання та найщиріші побажання козацького здоров’я, успіхів, людського розуміння та терплячості, а також мирного неба над головою. Радували сьогодні і зір, і слух юні артисти комплексу  : Мороз Русланка разом із танцювальним колективом «Вікторія», вокальна група хлопців-старшокласників «Трембіта», танцювальний колектив «Маленькие дети», а також гітаристи комплексу Мудрик Вікторія, Петрова Уляна, Дубінчак Богдан і Іванов Ілля.

   У цей святковий день у гімназії не оминули увагою жодного чоловіка. Від душі бажаємо чоловікам, щоб гарний настрій, натхнення і творчість, удача і кохання до нас, жінок, завжди супроводжували  вас у житті, даруючи радість та щастя кожного дня, кожної хвилини. Хай ніколи не зникне віра в казки й чудеса, хай будуть із вами любов і краса!

Переглядів: 648 | Додав: Dina | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту