Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 228
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Навчання з Цивільного захисту

На виконання вказівки Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Міністерства освіти і науки України від 05.02.2015 року № 1/9-55/02-1645/12, з метою попередження та протидії можливим загрозам життю та здоров'ю учасників навчально-виховного процесу, у комплексі проведено навчання з Цивільного захисту учнів 1- 4 класів та 1-7 класів гімназії шляхом перегляду відеоматеріалів, запропонованої тематики : «Захист від терористів», «Знати, щоб вижити», «Надзвичайні ситуації. Як вижити», «Неспокійні часи – найперші поради», «Як ... Читати далі »

Категорія: Дата: 27.02.2015 Коментарі: 0
Відкриття меморіальної дошки

   15 лютого 2015 року вся Україна відзначала 26-річчя виводу радянських військ з республіки Афганістан. Чужа війна насіяла болю в душах всього народу. Із нашої рідної Дунаєвеччини не повернулись додому четверо воїнів, вони загинули, як справжні герої.  Це дунаївчанин Олег Сушинський, Віктор Дубецький із Слобідки Рахнівської, Михайло Кузь з с. Шатава, Юрій Богуцький із Слобідки Іванковецької.

   Ця дата увійшла в історію нашого комплексу. Відбулося відкриття меморіальної дошки воїну-інтернаціоналісту Олегу Сушинському (учню нашої школи), який  у 1980 ро ... Читати далі »

Категорія: Дата: 27.02.2015 Коментарі: 0
Урочисте відзначення Дня Героїв Небесної Сотні

   20 лютого 2015 року відбулося урочисте відзначення Дня Героїв Небесної Сотні. Проведено урочисту лінійку, присвячену Дню пам'яті Героїв Небесної Сотні, тематичні уроки мужності, а також організована виставка літератури про події  Євромайдану. У цей день уся Україна відзначила день пам'яті справжніх патріотів, відданих рідній Батьківщині, які героїчно віддали своє життя за Україну. Герої Небесної Сотні були безпощадно розстріляні підступним ворогом,  та  незламний дух українського народу, непримиренність у боротьбі за свободу, честь і гідність  перемо ... Читати далі »

Категорія: Дата: 27.02.2015 Коментарі: 0
«Подаруй «валентинку» солдату АТО»

   Незабутньою для вихованців стала благодійна акція «Допоможи солдату», адже діти власноруч зібрали і відправили для солдатів у зону бойових дій посилки з теплим одягом, продуктами харчування та засобами гігієни. До цієї благодійної справи долучились і батьки-волонтери. На підтримку воїнів-захисників учні комплексу написали багато листів із словами підтримки та молитвами, виготовили ангелочки  - обереги, а також намалювали малюнки із символікою нашої держави та глибоким переконанням у перемозі.

   12 лютого 2015 р. у комплексі пройшла акція &laq ... Читати далі »

Категорія: Дата: 27.02.2015 Коментарі: 0
«Наші земляки – захисники України»

«Я пишаюсь тобою, солдате,

І пишатимусь завжди.

Адже так Україну любити

З-поміж тисяч зумів лиш ти!»

   Під таким лозунгом у 2-А класі пройшов урок мужності «Наші земляки – захисники України». На цьому уроці учні збагатили знання про українських солдатів, що служать на Сході України, охороняють мирних жителів, спокій, наші кордони і роблять все від них залежне. Не залишила байдужими учасників уроку розповідь Наталії Йосипівни про бійця-земляка ... Читати далі »

Категорія: Дата: 27.02.2015 Коментарі: 0
Дитяче свято «Подорож Добрика рідним краєм»

   З метою патріотичного виховання молодших школярів 29 січня було проведено дитяче свято «Подорож Добрика рідним краєм» в рамках гри-подорожі «Добрик крокує планетою». У ньому взяли участь учні других класів. Слайди і фотоматеріали під час презентації допомагали учням ще більше пізнати красу і велич України, Поділля та рідного міста. Хлопчики й дівчатка 2-Б класу під керівництвом класовода Михайлиці Г.В. декламували вірші про Україну, про її державні символи, милозвучну українську мову. Затамувавши подих, присутні слухали невмирущі вірші Великого Кобзаря, ... Читати далі »

Категорія: Дата: 27.02.2015 Коментарі: 0
Виховний захід на тему : "День пам`яті героїв Крут"

    29 січня вся свідома українська громадськість відзначає День пам'яті героїв Крут . 97 років тому молоді захисники Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху. Щоб нагадати про такі важливі події учні 4-А класу гімназії виявили ініціативу та підготували навчальний екскурс у події минулого. Виступи учнів вразили всіх присутніх своєю змістовністю, вичерпністю та емоційним читанням віршів і поезій. Захід закінчився хвилиною мовчання . Усе це допомогло учням краще зрозуміти героїку битви під Кр ... Читати далі »

Категорія: Дата: 27.02.2015 Коментарі: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту