Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [101] Виховна робота [266]
Новини бібліотеки [6]
Наше опитування
Як часто користуєтесь мережею Internet?
Всего ответов: 192
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

працюємо творчо
1 лютого відбулося засідання кафедри гуманітарних наук, на якому було розглянуто актуальні питання на шляху реформування освітньої галузі.
Про розкриття творчого потенціалу вчителя на уроках і в позаурочний час виступила завідувач кафедри Надвірняк А. І., яка наголосила, що в гімназії працюють дійсно творчі вчителі, які на уроках і в позашкільних заходах використовують кращі традиції освіти, навчають учнів не тільки любити свій предмет, а й виховують у них потребу мислити нестандартно, творчо, власним прикладом вчать краси душі.
Про форми і методи роботи з обдарованими дітьми в у ... Читати далі »
Категорія: Методична робота Дата: 02.02.2012 Коментарі: 0
Я так думаю...
01 лютого 2012 року у нестандартному форматі ток-шоу «Я так думаю…» відбулось засідання кафедри вчителів початкових класів «Використання методів ейдетики у навчально-виховному процесі початкової школи».
Категорія: Методична робота Дата: 02.02.2012 Коментарі: 0
Олімпійське Лелеченя
24 січня вперше відбувся міський спортивно-масовий захід серед учнів 5-6 класів «Олімпійське Лелеченя». В змаганнях прийняли участь чотири міських школи. Переможцями змагань стала команда НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. гімназія» у складі: Кметюк М., Мальчік З., Погинайко В., Тимофієв І., Шеманський М., Чубик В., Шимко М., Тваржинський Н., Кучерявий Ю., Семків С., Магера Д., Угрінович Я., яка у квітні представлятиме район на обласних змаганнях.
Категорія: Виховна робота Дата: 02.02.2012 Коментарі: 0
З Україною в серці
Нещодавно у нашому навчальному закладі було проведено виховний захід на тему: «Україна – мальовнича й неповторна країна». Готували його учні 2-Б класу гімназії разом із класним керівником. Треба зазначити, що в Україні є багато красивих та визначних місць, якими цікавляться не лише в нашій країні, але й за кордоном. Учні підготували цікавий матеріал, до якого увійшли пам’ятки, що представляють увесь період історії України, від найдавніших часів до нашого століття., їх презентація відбувалась на екрані за допомогою слайд-шоу, щоб кожен присутній міг сам побачити справжню красу цих чарівних місц ... Читати далі »
Категорія: Виховна робота Дата: 02.02.2012 Коментарі: 0
Могилівські вечорниці
Прадавня магія пісні, слова, танцю, забута і дещо загублена дорогами цивілізації, засяяла по-новому у фольклорному дійстві, яке представлено гуртком «Віночок» Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.,гімназія» у складі: Лавського О., Бугерко А., Сікори К., Татаріної А., Куніцької М., Коваль В., Гаврілова В., Янковського А.
«Хустину вишивала, вишиваючи співала…» - могилівські вечорниці записані з уст місцевих старожилів Дунаєвиччини. За мотивами давніх, ще до кінця незбагненних народних життєдайних традицій. Натхненно, весело, традиційно і сучасно звучала українська пісня з уст К.Максимчук і Б.Я ... Читати далі »
Категорія: Виховна робота Дата: 02.02.2012 Коментарі: 0
Вона на світі одна-єдина, ненька Україна
Відповідно до Указу Президента України про відзначення Дня Соборності та Свободи України, в рамках міських заходів у НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» був проведений тиждень громадянського виховання. Одним із головних завдань громадянського виховання є розвиток патріотизму - любові до свого народу, до Батьківщини, до її національних героїв та історичного минулого. Виховати громадянина - означає передати досвід попередніх поколінь у суспільному житті. З цією метою у навчальному закладі відбувся виховний захід для учнів 1-их класів гімназії під назвою «Вона на світі одна-єдина, ненька Україна», де в ... Читати далі »
Категорія: Виховна робота Дата: 02.02.2012 Коментарі: 0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Друзі сайту