Дунаєвецький НВК "ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія"
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Спілкуємось за інтересами » Цікаво знати » Цікаві факти про Сонце
Цікаві факти про Сонце
Just3rДата: Вівторок, 26.04.2011, 12:41 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Сонце – це величезна куля з плазми (тобто іонізованого газу), що складається в основному з водню – 73,46% маси і гелію – 24,85% маси. Таким чином, на решту всіх елементів, що входять до складу Сонця, припадає менше 2%. А саме: кисень (0,77% сонячної маси); вуглець (0,29%); залізо (0,16%); неон (0,12%); азот (0,09%); кремній (0,07%); магній (0,05%); сірка (0,04%).

Сонце обертається довкола центру нашої Галактики – Чумацького Шляху, роблячи повний оберт за 225-250 мільйонів років.

Температура поверхні Сонця може досягати +6000°С. При такій температурі будь-який метал або камінь перетворюється на газ.

Радіус Сонця складає 696 тисяч кілометрів, а середній радіус Землі – 6371 км. Звідси випливає, що Сонце більше від Землі по лінійних розмірах приблизно в 109 разів, а за об’ємом – в 1,3 мільйона разів.

Маса Сонця приблизно рівна 2 трильйонам квадрильйонів (двійка з 27 нулями) тонн, а маса Землі приблизно складає лише 6 секстильйонів (шестірка з 21 нулем) тонн. Отже, за масою Сонце більше від Землі в 333 тисячі разів.

Маса Сонця складає 99,87% маси нашої Сонячної системи.

Середня густина Сонця складає всього 1,4 г/см³, тобто дорівнює густині води Мертвого моря.

Світло проходить середню відстань від Землі до Сонця (149,6 млн км) за 8 хвилин. Для порівняння, наступна найближча до нас зірка Проксима Центавра знаходиться на відстані 4 світлових років.

Між 1640 і 1700 роками на Сонці взагалі не було плям. Цей період, який називається мінімумом Маундера, збігся з “малим льодовиковим періодом” – загальним похолоданням на Землі, коли річки, які ніколи не замерзали, покрилися льодом, а сніг лежав цілий рік на всіх широтах. У даний час Сонце знаходиться на піку активності.

8 квітня 1947 року на поверхні південної півкулі Сонця було зафіксоване найбільше скупчення сонячних плям за весь час спостережень. Його довжина становила 300 000 км, а ширина – 145 000 км. Воно було приблизно у 36 разів більше за площу поверхні Землі і його можна було легко розгледіти неозброєним оком під час заходу Сонця.

Гравітаційне прискорення на поверхні Сонця дорівнює 274 м/сˉ² і в 28 разів перевищує гравітаційне прискорення на поверхні Землі, яке, як відомо, дорівнює 9,81 м/сˉ². Тому будь-який предмет на поверхні Сонця буде важити у 28 разів більше, ніж він важить на поверхні Землі (якщо, звичайно, не згорить).

Мінімальне число затемнень в році – два. Сонячні затемнення в одній і тій самій місцевості спостерігаються рідко, оскільки затемнення видно лише у вузькій смузі тіні Місяця. У якій-небудь певній точці поверхні Землі повне сонячне затемнення спостерігається в середньому 1 раз в 200-300 років.

На Землю потрапляє менше половини мільярдної частини сонячного випромінювання, але саме ця енергія Сонця забезпечує сприятливі умови життя на нашій планеті.

Кожну секунду Сонце виробляє у 100 000 разів більше енергії, ніж людство виробило за всю свою історію.

На Мальті середня тривалість світлового дня влітку – 10 годин. У Самарканді – 15 годин, в Стокгольмі – 18 годин, а в шведському місті Кіруна, що знаходиться за полярним кругом – 24 години. Правда, взимку в Кіруні Сонце не встає взагалі. До речі, ділення доби на 24 години ми запозичили з історій древніх єгиптян про бога сонця Ра, який проводив дванадцять годин ночі в темному пеклі, а інші 12 годин – на небесах.

300 сонячних днів в році буває в Марокко, Ніцці, Брісбані (Австралія), Монте-Карло та Уссурійську.

Як відомо, земна куля має розжарене ядро, проте тепло, яке кожен квадратний метр поверхні Землі отримує з її надр, в 25 000 разів менше тепла, що отримується від Сонця.

Спектральний клас Сонця – G2V, воно знаходиться ближче до холодного кінця головної послідовності, і відноситься до класу жовтих карликів. Більшість зірок у Чумацькому Шляху – “червоні карлики” (відносно малі і холодні зірки), а приблизно 15% зірок в Галактиці яскравіші за наше Сонце.

Кожну секунду на Сонці згорає 700 млрд. тонн водню. Не дивлячись на таку величезну швидкість втрат, енергії Сонця вистачить ще на 5 млрд. років такого життя (приблизно стільки ж років Сонцю від народження). Закінчить своє життя Сонце білим карликом, заздалегідь збільшившись в розмірах і відштовхнувши від себе всі планети. На цих планетах випарується вся вода і зникне атмосфера.

Прийнято вважати, що Сонце жовтого або помаранчевого кольору, але насправді, воно біле. Жовті тони Сонцю дає феномен під назвою “атмосферне розсіяння”.

На честь Сонця названа нова валюта Перу (новий соль).

 
ДарьяДата: П`ятниця, 23.03.2012, 14:30 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline

Прийнято вважати, що Сонце жовтого або помаранчевого кольору, але насправді, воно біле. Жовті тони Сонцю дає феномен під назвою «атмосферне розсіяння».

Сонце обертається довкола центру нашої галактики, Чумацького Шляху, роблячи повний оберт кожні 225 - 250 мільйонів років.

Світло проходить середню відстань від Землі до Сонця (150 мільйонів кілометрів) за 8 хвилин. Для порівняння, наступна найближча до нас зірка Проксима Центавра знаходиться на відстані 4 світлових років.

Сонце має діаметр майже 1 392 000 км. (приблизно у 109 разів більше діаметру Землі). Маса Сонця складає 98% маси нашої сонячної системи.

Між 1640 і 1700 гг на Сонці взагалі не було плям. Цей період, який називається мінімумом Маундера, збігся з "малим льодовиковим періодом"- загальним похолоданням на Землі, коли річки, які ніколи не замерзали, покрилися льодом, а сніг лежав цілий рік на всіх широтах. В даний час Сонце знаходиться на піку активності.

Мінімальне число затемнень в році - два. Сонячні затемнення в одній і тій самій місцевості спостерігаються рідко, оскільки затемнення видно лише у вузькій смузі тіні Луни. У якій-небудь певній точці поверхні повне сонячне затемнення спостерігається в середньому 1 раз в 200-300 років.
 
ЛізаДата: П`ятниця, 23.03.2012, 14:36 | Сообщение # 3
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
1. Сонце – це величезна куля з плазми (тобто іонізованого газу), що складається в основному з водню – 73,46 % маси і гелію – 24,85 % маси. Таким чином, на решту всіх елементів, що входять до складу Сонця, припадає менше 2 %. Такими елементами є: кисень (0,77 % сонячної маси); вуглець (0,29 %); залізо (0,16 %); неон (0,12 %); азот (0,09 %); кремній (0,07 %); магній (0,05 %); сірка (0,04 %).

2. Сонце знаходиться на відстані більше 172 000 000 км., від планети Земля.

3. Температура поверхні Сонця може досягати рівня 6 000˚ С (при такій температурі будь-який метал або камінь перетворюється на газ, тому Сонце є газовою кулею).

4. Радіус Сонця складає 696 тисяч кілометрів, а середній радіус Землі – 6371 кілометр. Звідси випливає висновок, що Сонце більше від Землі по лінійних розмірах приблизно в 109 разів, а за об’ємом – в 1,3 мільйона разів.

5. Маса Сонця приблизно рівна 2 трильйонам квадрильйонів (двійка з 27 нулями) тонн, а маса Землі приблизно складає лише 6 секстильйонів (шестірка з 21 нулем) тонн. Отже, за масою Сонце більше від Землі в 333 тисячі разів.

6. Гравітаційне прискорення на поверхні Сонця дорівнює 274 метра в секунду за секунду і в 28 разів перевищує гравітаційне прискорення на поверхні Землі, яке, як відомо, дорівнює 9,81 метра в секунду за секунду. Тому будь-який предмет на поверхні Сонця буде важити в 28 разів більше, ніж він важить на поверхні Землі (якщо, звичайно, не згорить).

7. На Землю потрапляє менше половини мільярдної частини сонячного випромінювання, але саме ця енергія Сонця забезпечує сприятливі умови життя на нашій планеті.

8. Як відомо, земна куля має розжарене ядро, проте тепло, яке кожен квадратний метр поверхні Землі отримує з її надр, в 25 000 разів менше тепла, що отримується від Сонця.

9. Згідно висновкам науки, Сонце наймовірніше світить завдяки тому, що на ньому постійно проходять процеси перетворення матерії в енергію. За словами вчених, 1-го відсотка маси Сонця вистачає для того, щоб воно могло тішити нас своїм яскравим промінням і залишатися гарячим на протязі 150 мільярдів років.
 
Даша КоротинськаДата: Четвер, 12.04.2012, 20:35 | Сообщение # 4
Группа: Гости





Кожну секунду на Сонці згорає 700 млрд. тонн водню. Незважаючи на таку величезну швидкість втрат, енергії Сонця вистачить ще на 5 млрд. років такого життя (приблизно стільки ж років Сонцю від народження). Закінчить своє життя Сонце білим карликом, заздалегідь збільшившись в розмірах і відштовхнувши від себе всі планети. На цих планетах випарується вся вода і зникне атмосфера.

300 сонячних днів в році буває в Марокко, Ніцці, Брісбане (Австралія), в Монте-Карло і в Уссурійську …

На Мальті середня тривалість світлового дня влітку – 10 годин. У Самарканді – 15 годин, в Стокгольмі – 18 годин, а в шведському місті Кіруна, що знаходиться за полярним кругом – 24 години. Правда, взимку в Кіруні сонце не встає взагалі. До речі, ділення доби на 24 години ми запозичили з історій стародавніх єгиптян про бога сонця Ра, який проводив дванадцять годин ночі в темному пеклі, а останні 12 годин – на небесах.

Мінімальне число затемнень в році – два. Сонячні затемнення в одній і тій самій місцевості спостерігаються рідко, оскільки затемнення видно тільки у вузькій смузі тіні Місяця. У якій-небудь певній точці поверхні повне сонячне затемнення спостерігається в середньому 1 раз в 200-300 років.

Між 1640 і 1700 рр. на Сонці взагалі не було плям. Цей період, званий мінімумом Маундера, збігся з “малим льодовиковим періодом” – загальним похолоданням на Землі, коли річки, які ніколи не замерзали, покрилися льодом, а сніг лежав круглий рік на всіх широтах. В даний час Сонце знаходиться на піку активності.

Сонце має діаметр майже 1 392 000 км (приблизно в 109 разів більше діаметру Землі). Маса сонця складає 98% маси нашої сонячної системи.

Спектральний клас Сонця – G2V, воно знаходиться ближче до холодного кінця головної послідовності, і відноситься до класу жовтих карликів. Більшість зірок у Чумацькому Шляху – «червоні карлики» (відносно малі і холодні зірки), а приблизно 15% зірок в галактиці яскравіші нашого сонця.

Світло проходить середню відстань від Землі до Сонця (150 мільйонів кілометрів) за 8 хвилин. Для порівняння, наступна найближча до нас зірка Проксима Центавра знаходиться на відстані 4 світлових років …

Сонце обертається навколо центру нашої галактики, Чумацького Шляху, роблячи повний оборот кожні 225 – 250 мільйонів років.

Всі ми бачимо, що Сонце жовтого або помаранчевого кольору, але насправді, воно біле. Жовті тони Сонцю дає феномен під назвою «атмосферне розсіювання».
 
wowWigmaДата: Вівторок, 09.04.2013, 00:43 | Сообщение # 5
Группа: Гости





North Korea ready to launch a nuclear attack on the U.S.

Today, due to the continued U.S. hostile policy toward the DPRK, because of the endless confrontation and voltage rise on the Korean peninsula, the region has become the most dangerous hot spot in the world where one spark could start a nuclear war "

According to the North Korean government, North Korea has the right to pre-emptive nuclear attack on the United States. "North Korea is a country with a full nuclear capability. The U.S. imperialists do not have a monopoly on the right to pre-emptive strike, "- said in a commentary organ of the Workers' Party of Korea, the newspaper" Rodong Sinmun ".

more info you can find here <a href=http://google.com>Click to more info</a>
 
dewestaniaRedДата: Середа, 22.05.2013, 03:25 | Сообщение # 6
Группа: Гости





http://www.maps1.google.com/ http://www.msn.com/ - msn1
<a href=http://mail.ru/>mail1</a>
 
cptgaliCPДата: П`ятниця, 26.07.2013, 00:57 | Сообщение # 7
Группа: Гости





new pivot http://mjsoft.co.uk/ugg-kensington-toast.html?c=752 - ugg australia last We http://mjsoft.co.uk/ugg-mens-boots.html?c=808 - ugg uk a normal http://mjsoft.co.uk/knightsbridge-ugg.html?c=908 - cheapest ugg boots do finish http://mjsoft.co.uk/ugg-womens-boots.html?c=886 - ugg care kit http vary http://mjsoft.co.uk/silver-uggs.html?c=985 - amazon ugg boots their if
 
DiokArrorgireДата: Четвер, 28.11.2013, 05:08 | Сообщение # 8
Группа: Гости





The number-one rule inside providing for any trip is always to packs casually since we sometimes forget how frequently we will have to lift up or maybe take all of our baggage throughout each of our journeys.ケイトスペード バッグ 新作 <a href=http://www.libertynewstv.org/>ポールスミス 財布</a> ケイトスペード 財布,ヴィヴィアンウエストウッド ヴィヴィアンウエストウッド 財布,グッチ 財布 新作 <a href=http://www.tommyandpeggy.com/>www.tommyandpeggy.com</a> ケイトスペード 財布 新作 2013,コーチ アウトレット <a href=http://www.degreesofemotion.com/>コーチ バッグ 人気</a> コーチ バッグ 人気,ugg ブーツ <a href=http://www.bestzeolite.com/>アグ ブーツ 正規品</a> アグ ブーツ メンズ, Look at just how, you'll be transferring your own luggage into the shoe within your automobile and also away yet again, with the airport terminal, from the bags carousel, by way of another airport terminal, back to the actual start of the local rental car in addition to away all over again until finally finally you will get to often the hotel room wherever ideally they'll have a assurer. ケイトスペード バッグ 新作 <a href=http://www.libertynewstv.org/>コーチ アウトレット</a> コーチ アウトレット,ヴィヴィアンウエストウッド アウトレット ヴィヴィアンウエストウッド バッグ 新作,ケイトスペード バッグ 新作 2013 <a href=http://www.tommyandpeggy.com/>ミュウミュウ バッグ 2013 新作</a> トリーバーチ 財布 新作 2013,コーチ 財布 <a href=http://www.degreesofemotion.com/>www.degreesofemotion.com</a> コーチ 財布 新作,ugg ブーツ <a href=http://www.bestzeolite.com/>アグ ブーツ 正規品</a> アグ ムートンブーツ,Over being forced to lug your carriers close to, your own personal air travel can have rigid rules for the dimensions, ケイトスペード 財布 http://www.libertynewstv.org/,グッチ 財布 新作 http://www.tommyandpeggy.com/,コーチ アウトレット www.degreesofemotion.com,ugg ブーツ www.bestzeolite.com,pounds and the quantity of totes you are able to vacation with-for each travel bag and checked gear.

Додано (28.11.2013, 05:08)
---------------------------------------------
You can use you to definitely opt for weddings, functions, official cuisine or even special occasions, オロビアンコ バッグ メンズ http://www.cerramayoristaonline.com/ = <a href=http://www.cerramayoristaonline.com/>オロビアンコ バッグ</a> オロビアンコ アウトレット,another for do the job or even a diverse case when exploring as well as deciding on getaway or a ,a single once you are out アニアリ アウトレット http://www.i-wed.org/ = <a href=http://www.i-wed.org/>アニアリ アウトレット</a> アニアリ アウトレット,intended for dance or even a night out. オロビアンコ アウトレット http://www.cerramayoristaonline.com/ = <a href=http://www.cerramayoristaonline.com/オロビアンコ-トートバッグ-c-9/>オロビアンコ トートバッグ</a> オロビアンコ バッグ,It is possible to decide on bags with respect to the アニアリ アウトレット http://www.i-wed.org/ = <a href=http://www.cerramayoristaonline.com/オロビアンコ-ボストンバッグ-c-8/>オロビアンコ ボストンバッゲ</a> アニアリ バッグ メンズ,special occasion as well as environment.

 
carpinteyroshaДата: П`ятниця, 06.12.2013, 03:28 | Сообщение # 9
Группа: Гости





In addition it has two lower pockets and an within pocket within the identical time, so there exists definitely plenty of <a href=http://www.thatswheregodis.com/womens-north-face-denali-jackets-c-92_94.html#15>women denali north face cheap</a> area that will help retain each merchandise near at hand and preserve your hands warm likewise.Certainly, it genuinely appears foolish of 1 to go and spend within a set of girls boots into a person.However, purchasers are nonetheless confirmed of wonderful good quality and dependability; with just some repairs, these merchandise are already great to go.When a manufacturing facility outlet just can't be found anyplace, you might discover outlet outlets in major paying for locations across the nation.This section kind of ties within just <a href=http://www.thatswheregodis.com/mens-north-face-denali-jackets-c-79_81.html?ref=20>cheap north face denali for men</a> the smooth actually experience component in the same time as it remaining good immediately soon after a lot of washes.Prescription sport sun shades might be helpful too.
In addition, it has a tendency to make carrying the rucksack sense fairly comfortable.Without a doubt, the purpose why folks spend a lot profits on footwear and garments would be the actual fact that individuals are attempting to find classy footwear.Nevertheless, there's a chance you're shocked for the people who receive one as it will unquestionably be low-cost.Although in search of lower price priced hiking backpacks, I arrived throughout The North Face Terra 40, an especially major and fairly technically <a href=http://www.thatswheregodis.com/womens-north-face-gore-tex-jackets-c-92_98.html?ref=1>womens north face gore tex windbreaker jackets black</a> loaded backpack that gives off the effect of upper high good quality and expensiveness, but is definitely priced way lower than it is really worth.This ski jacket is superb for the style of persons that prefer jackets with insulation.Put in mind that making a terrific variety of one's child's winter wear will maintain you and your youngster within the safeguarded aspect.
In addition, it has a tendency to make the rucksack unbelievably steady, without having leaning both <a href=http://www.thatswheregodis.com/womens-north-face-osito-jackets-c-92_99.html?ref=11>north face osito jacket women's blue tide</a> for the again or facet.Absolutely, you transpire to be able to obtain them for males, for women, for boys, and for women.Having said that, your tenting excursion could as simply flip into a catastrophe is nature gets into one of her fantastic rages, and you don't have the correct clothing to shield oneself towards the icy winds.Although heaps of speculated the excitement to die down, the manufacturer stays well-known to this day, and for fantastic will cause.This retailer sells goods which might be overstocked in warehouses for that cause that <a href=http://www.thatswheregodis.com/mens-north-face-triclimate-jackets-c-79_89.html?ref=2>men's north face libre triclimate jacket</a> they'd been unsold for fairly some time, or these items with little manufacturing facility problems.New a long time, the number of YaLu production and saling is acquiring more substantial and larger I spite along with the economic despair.
 
thidgidayДата: Субота, 07.12.2013, 06:51 | Сообщение # 10
Группа: Гости





<a href=http://uniicraft.de/2013-longchamp/265-longchamptaschenkaufenmannheimlongchamphandtaschenpreise.html>longchamp handtaschen gГјnstig</a>
<a href=http://uniicraft.de/le-pliage-longchamp-tote/52-longchamptaschenfrankreichbilligerhandtaschelongchamps.html>longchamp s</a>
<a href=http://uniicraft.de/le-pliage-longchamp-handtasche/34-longchamplepliagetaschenonlineshoplongchamptaschenwiesbaden.html>longchamp taschen le pliage gГјnstig</a>

<a href=http://campingduxxesiecle.fr/moncler-femmes-manteaux5632986/318-prixmonclerdoudounequincysoldechezmoncler.html>prix moncler</a>
<a href=http://campingduxxesiecle.fr/moncler-femmes-vest5436473/287-doudounesansmanchemonclerhommevetementskimoncler.html>vetement moncler</a>
<a href=http://campingduxxesiecle.fr/vestes-femmes-moncler5673495/122-soldedoudounemonclerhommepolomonclerpascher.html>moncler pas cher femme</a>

<a href=http://barfoodcosimos.com/15-chaquetas-belstaff-para-mujer656326562>belstaff online outlet</a>
<a href=http://barfoodcosimos.com/9-chaquetas-belstaff-para-hombre856268596>chaqueta belstaff moto</a>
<a href=http://barfoodcosimos.com/9-chaquetas-belstaff-para-hombre856268596>chaquetas moto belstaff</a>

<a href=http://nextchapterky.com/2013-mbt-damen8632596/608-mbtinfrankfurtammainmbtinhamburgmbtschuhekaufeninwien.html>mbt frankfurt</a>
п»ї<a href=http://nextchapterky.com/79-frauen-mbt-tenga-mid-gtx-boot9565956?orderby=name&orderway=asc>mbt arbeitsschuhe mit stahlkappe</a>
<a href=http://nextchapterky.com/new-products5965626/299-sindmbt-schuhewirklichgesundmbtschuhefumba.html>mbt schuhe wei?</a>

<a href=http://stephidee.com/10-manolo-blahnik-new-arrival856598652>manolo blahnik sedaraby silver</a>
<a href=http://stephidee.com/10-manolo-blahnik-new-arrival856598652>zapatos de novia manolo blahnik</a>
<a href=http://stephidee.com/8-manolo-blahnik-sandalias56595623>manolo blahnik jeweled satin d orsay</a>

!@#
 
WillieBahДата: Середа, 11.12.2013, 02:15 | Сообщение # 11
Группа: Гости





Afuaiaewogs3 ugg ブーツ メンズ,iike this cheap ugg best boots Of course , the 2010 season within The month of january 10, ugg ブーツ メンズ <a href=http://www.ichatclips.com/>アグ モカシン</a> アグ ブーツ 最安値,ugg ムートンブーツ <a href=http://www.chocofest.org/>UGG ムートンブーツ クラシックショート</a> ugg ムートンブーツ,アグ メンズ <a href=http://www.trinitycu.org/>UGG ブーツ アウトレット</a> アグ メンズ,ugg ブーツ メンズ <a href=http://www.wys35.com/>アグブーツ アウトレット</a> ugg ブーツ メンズ,UGG ブーツ メンズ <a href=http://www.mwhittlephoto.com/>UGG ブーツ メンズ</a> アグ モカシン,which shown up in the original thing stock trading, in particular, If you are an00 kind of person who go on a significant consternation in regards to the heel on your footwear, Of course , uggs shoes, アグ ブーツ 本物 <a href=http://www.ichatclips.com/>アグ モカシン</a> アグ モカシン,UGG ムートンブーツ ショート <a href=http://www.chocofest.org/>UGG ムートンブーツ ショート</a> UGG ムートンブーツ ショート,アグ ブーツ 人気 <a href=http://www.trinitycu.org/>UGG ブーツ 正規品</a> アグ メンズ,ugg ブーツ メンズ <a href=http://www.wys35.com/> UGG メンズ</a> UGG メンズ,アグ モカシン <a href=http://www.mwhittlephoto.com/>アグ モカシン</a> アグ ブーツ アウトレット,so that all people to eat, UGG ブーツ 人気 The Emperor Fuxi was already evidence of the site, t remove their ladies, ugg ベイリーボウ www.ichatclips.com, Dong images in the event the UGG company concealed, s placement, ugg クラシックミニ They can be amazingly soft and opulent, UGG ブーツ 人気 www.mwhittlephoto.com, primarily based uppers which might be only wonderful, UGG ムートンブーツ キッズ www.chocofest.org, a number of due to its visual plead and a few of its plead Fashion leader, アグ メンズ http://www.trinitycu.org/, these shoes アグブーツ アウトレット http://www.wys35.com/, come in in a short time. アグ ブーツ 人気.
 
FuttphopsДата: Понеділок, 16.12.2013, 08:40 | Сообщение # 12
Группа: Гости





X808
D12603
V19408
 
TrekstrebraДата: Вівторок, 17.12.2013, 22:49 | Сообщение # 13
Группа: Гости





b18423
X17048
G1865

<a href=http://www.circuitindedusud.fr/24-moncler-echarpe-cap89656956>moncler ladies jacket</a>
<a href=http://visites-virtuelles-oise.fr/13-moncler-sweats-homme58956562>cheap moncler</a>
<a href=http://visites-virtuelles-oise.fr/7-moncler-down-blousons-femme89565623>Moncler Down Blousons femme</a>
<a href=http://toitureoise.fr/32-moncler-femmes-bottes5956565>prix moncler</a>
<a href=http://www.betboschdijck.nl/13-2013-moncler-mannen5656562>moncler outlet online</a>
<a href=http://toitureoise.fr/37-2013-moncler-hommes596565652>moncler contrefacon</a>
<a href=http://www.psvgroeneweg.nl/25-moncler-handtassen56526556>moncler schoenen</a>
<a href=http://www.betboschdijck.nl/13-2013-moncler-mannen5656562>2013 Moncler mannen</a>
<a href=http://www.circuitindedusud.fr/14-moncler-gilets-femmes589565989656>moncler fashion</a>
<a href=http://www.betboschdijck.nl/14-2013-moncler-vrouwen89525562>moncler kinderjas</a>

Додано (17.12.2013, 22:49)
---------------------------------------------
P13606
W19032
e10274

<a href=http://www.sprungtandem.de/6-moncler-jacken-manner89565656>moncler deutschland</a>
<a href=http://bazzinisedici.it/18-moncler-cappotti-uomo59626562>giubbotti estivi moncler</a>
<a href=http://bazzinisedici.it/20-moncler-cappotti-donna89565989>cardigan moncler</a>
<a href=http://bazzinisedici.it/23-moncler-stivali959565656>moncler negozi milano</a>
<a href=http://www.sprungtandem.de/13-2013-moncler-manner895656236>moncler weste herren</a>
<a href=http://www.casafamigliailnido.it/8-moncler-uomo-giubbotti5626562>moncler calzature</a>
<a href=http://www.sprungtandem.de/9-lange-moncler-jacken-manner59626595>daunenjacke moncler</a>
<a href=http://www.valtesinoc5.it/10-moncler-bambini-giacche5656623>giubbotto moncler</a>
<a href=http://www.valtesinoc5.it/17-2013-moncler-uomo-5626595623>moncler roma</a>
<a href=http://www.casafamigliailnido.it/9-moncler-donna-cappotti89626232>piumino bambina moncler</a>

 
AffillolaДата: Середа, 18.12.2013, 17:59 | Сообщение # 14
Группа: Гости





H602
I13589
C7888
 
kijbnqhysfДата: Четвер, 27.02.2014, 17:19 | Сообщение # 15
Группа: Гости





ugwodevohjno, <a href="http://www.czgytfewrd.com/">ttkrmhsoni</a>

Додано (22.01.2014, 20:35)
---------------------------------------------
nqrduevohjno, <a href="http://www.fgzlbsnops.com/">qfrywrjwhz</a>

Додано (25.01.2014, 22:37)
---------------------------------------------
ktqelevohjno, http://www.dvagvhvptx.com/ nzwhgvqhkl

Додано (08.02.2014, 17:55)
---------------------------------------------
qdavrevohjno, <a href="http://www.vquffzynzc.com/">albgrouqzw</a>

Додано (11.02.2014, 06:22)
---------------------------------------------
yeudrevohjno, http://www.wsdugpylmp.com/ jgkqnffmzv

Додано (27.02.2014, 17:19)
---------------------------------------------
nfsevevohjno, <a href="http://www.ntkopbfehm.com/">qjfodnugrm</a>

 
Форум » Спілкуємось за інтересами » Цікаво знати » Цікаві факти про Сонце
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: